Lad os stå for kloakspuling og -rensning

Har I problemer med tilstoppede rør og afløb? Så er det nok tid til en kloakspuling eller kloakrensning.

Hos LT VVS & Kloak tilbyder vi akut kloakspuling, da problemer med tilstoppede rør skal løses hurtigst muligt. Hvis ikke kloakken spules kort tid efter, øges risikoen for højere og dyrere beredskab. Det betyder i de fleste tilfælde, at vi er nødsaget til at sende en slamsuger.

Uanset situationen er vi som oftest på adressen på dagen inden kl. 16:00. Det gælder i Roskilde, København samt på Amager og resten af Sjælland.

Har I et akut problem uden for normal åbningstid, kan I ringe til vores døgnvagt.

4 typiske kloakproblemer

  • Stoppet toilet
  • Stoppet kloak
  • Stoppet afløb
  • Stoppet vask

Stoppede toiletter og kloakker kræver akut kloakspuling, hvor et stoppet afløb ikke lægger an til videre panik. En stoppet vask kræver i nogle tilfælde ikke andet end rådgivning, der guider jer til at løse problemet på egen hånd.

Når I ringer med et problem, er det vigtigt, at I giver os en præcis beskrivelse af problemet, da det har en indflydelse på vores vurdering af nødvendige redskaber, og hvor akut problemet er.

Forebyggende kloakspuling

I har altid mulighed for at bestille en forebyggende spuling, hvis I har på fornemmelsen, at kloakkerne ikke har været gennemgået i en længere periode. På den måde sikrer I jer, at kloakken ikke stopper til, og at rørene er rene.

Vi anbefaler, at I får en TV-inspektion efter kloakspuling, så I kan se, hvilken tilstand kloakken er i. Hvis der er rødder i rørene, kan vi med vores rodskærer klare de fleste typer rødder.

Derudover tilbyder vi også:

Vi ser frem til at høre fra jer.