Lad os hjælpe dig med kloakspuling og kloakrensning

Er din kloak tilstoppet eller har rørene brug for at blive rengjort? Så behøver du højest sandsynligt en kloakspuling eller kloakrensning.

Hos LT VVS & Kloak tilbyder vi akut kloakspuling, da problemet skal løses hurtigst muligt. Hvis ikke kloakken spules kort tid efter, så opstår risikoen for højere og dyrere beredskab. Det betyder i de fleste tilfælde, at vi er nødsaget til at sende en slamsuger.

Uanset situationen, så er vi som oftest på adressen på dagen, inden kl. 16:00. Det gælder i Roskilde, København samt på Amager og resten af Sjælland.

4 typiske kloakproblemer

  • Stoppet toilet
  • Stoppet kloak
  • Stoppet afløb
  • Stoppet vask

Stoppede toiletter og kloakker kræver akut kloakspuling, hvor et stoppet afløb ikke lægger an til videre panik. En stoppet vask kræver i nogle tilfælde ikke andet end rådgivning, der guider dig til at løse problemet på egen hånd.

Det er vigtigt for os, at du giver os en præcis indikation af problemet, da det har en indflydelse på vores vurdering af redskaber og tidspunkt.

Forebyggende kloakspuling

Du har altid mulighed for at besille en forebyggende spuling, hvis du har på fornemmelsen, at kloakkerne ikke har været gennemgået i en længere periode. På den måde sikrer du dig, at kloakken ikke er stoppet til samt at rørene er rene.

Hvis der er rødder i rørene, kan vi med vores rodskærer klare de fleste typer rødder. Vi anbefaler, at du får en TV-inspektion efter kloakspuling, så du kan se, hvilken tilstand kloakken er i.

Derudover tilbyder vi også:

Vi ser frem til at høre fra dig.