Lad os hjælpe dig med kloakspuling

Er din kloak tilstoppet eller har rørene brug for at blive rengjort? Hos LT VVS & Kloak tilbyder vi kloakspuling. På den måde sikrer du dig, at kloakken ikke er forstoppet samt at rørene er rene.

Hvis der er rødder i rørene, kan vi med vores rodskærer klare de fleste typer rødder.
Vi anbefaler, at du får en TV-inspektion efter kloakspuling, så du kan se, hvilken tilstand kloakken er i.

Derudover tilbyder vi også:

  • Højtryksspuling før TV-inspektion.
  • Rodskæring.
  • Forstoppelse.
  • Rensning af faldstammer.

Vores slamsuger er let tilgængelig

I tilfælde af situationer, hvor kloakken er tilstoppet, og kloakrensning er en nødvendighed, sender vi en slamsuger hurtigst muligt. Vi forstår, at der er tale om et akut problem, hvorfor vi prioriterer slamsugning højt. Dette gælder både private og erhvervsdrivende.

Vi ser helst at problemet bliver løst hurtigst muligt, da tilstoppede kloakker forværres med tiden. Vi tilbyder derfor også at tilse kloakken uden anmelderens tilstedeværelse. Dette gør det muligt for vores slamsuger at rykke ud uanset opkald i arbejdstiden.

Slamsugning kræver det rette udstyr og den rette viden indenfor feltet. Vi garanterer i denne forbindelse for, at vi har hvad der skal til, for at tilgå problemet med størst mulig sandsynlighed for at løse problemet.

Tanken om prisen på en slamsuger kan være skræmmende, men måske vores priser kan komme bekymringerne til gode.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – eller for et uforpligtende tilbud. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig – Ring nu 70 25 86 86.