Strømpeforing eller renovering af kloak

Strømpeforing er en anden måde at sige renovering på, når vi taler om kloakledninger og eller –rør. Idéen med en strømpeforing er, at vi lægger en polyesterstrømpe ind i ledningen eller røret og dermed forer dit rør eller ledning.

Mange tror, at de er nødt til at udskifte kloakledninger og rør, før det egentlig er nødvendigt. Det er billigere og tager kortere tid at lave en strømpeforing frem for at udskifte rør.

Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med:

Sådan udfører vi strømpeforing

En strømpeforing indebærer, at vi først renser de ledninger/rør der skal fores. Herefter indfører vi “strømpen”, som er et rør i det eksisterende rør ved hjælp af en glasfiberslange.

Til sidst hærdes det nye rør. Dette betyder blandt andet, at der hverken skal graves inde eller ude. Dermed undgår du de besværligheder, som det ellers medfører, f.eks. at skulle lægge ny indkørsel, fliser eller gulv.

Strømpeforinger kan laves, uanset om der er tale om en rørledning i en offentlig institution, et andels-rækkehus, etagebyggeri i en boligforening, hvis du bor i parcelhus eller på en landejendom.

Hvorfor har vi behov for at udskifte eller renovere vores kloak?

  • ​Almindelig slitage kan i sidste ende føre til behov for udskiftning eller renovering/strømpeforing.
  • Især faldstammer og rørledninger fra køkken er udsatte pga. fedstoffer fra madaffald.
  • Rotter i kloakken kan skabe brud på rørledninger.
  • Omvendt kan rødder vokse ind i selve rørledningen og dermed skabe brud udefra.

Er du interesseret I at finde ud af, om du har, eller snart får, behov for renovering eller udskiftning af kloak- og rørledninger?

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud – så tøv ikke med at ringe til os på 70 25 86 86 eller skrive en e-mail til [email protected].