Lad os klare en TV-inspektion af jeres kloak

Som jeres autoriserede kloakmester er vi specialister i og har mange års erfaring med TV-inspektion af kloakker. Med en TV-inspektion afklarer vi, om I bør få skiftet, renoveret, rottebekæmpet eller spulet jeres kloak.

​Hvornår er det en god idé med en TV-inspektion af kloaken?

Der kan være brug for en TV-inspektion af kloakken både ved offentlige ejendomme, almindelige parcelhuse, etageejendomme og i sommerhusområder samt andre ejendomme med kloak.

En TV-inspektion kan vise, om der er rotter i kloakken, om der er brud på røret og derfor behov for reparation af en rørledning, og om rørledningen er tilstoppet og har behov for at blive renset / spulet.

Overvej derfor en TV-inspektion hvis:

  • ​I vil være sikre på, at alt er som det skal være i jeres kloak.
  • I har mistanke om rotter i jeres ejendom, på jeres grund eller i jeres kloak.
  • I har mistanke om, at jeres kloak er (til)stoppet.
  • I har mistanke om, at der er brud på en rørledning/kloak.

I tilfælde af at I skal have lavet reparationer eller udskiftning af kloaken eller et rør, og gerne vil have det betalt af  forsikringen, er det vigtigt, at I har dokumentation for behovet – det får I med optagelserne fra TV-inspektionen hos os.

Vi gør opmærksom på, at en TV-inspektion i nogle tilfælde kræver en kloakrensning eller slamsugning, inden vi kan gå i gang.

Hvordan foregår en TV-inspektion?

Vi starter med at optage med moderne, drejbare kameraer. Derefter kontakter vi jer, hvor I vil få resultaterne af optagelsen.

Alt efter om resultatet er, at vi har konstateret ”døde” rørledninger, tilstoppede rør/ledninger, problemer med rotter eller andet, kan vi lægge en plan (og hjælpe med dokumentation til forsikring) og hjælpe jer med udbedringen af jeres kloak.

LT VVS & Kloak giver altid gerne et et uforpligtende tilbud på jeres opgaver.