Lad os klare en TV-inspektion af kloak for dig

Som din autoriserede kloakmester, er vi specialister i TV-inspektion af kloak med mange års erfaring. Med en TV-inspektion afklarer vi om du bør få skiftet, renoveret, rottebekæmpet eller spulet din kloak.

​Hvordan ved jeg, om det vil være en god idé at få foretaget en tv-inspektion af min kloak?

Der kan være brug for en tv-inspektion af kloak både ved offentlige ejendomme, almindelige parcelhuse, etageejendomme og i sommerhusområder samt andre ejendomme med kloak.

En TV-inspektion kan afklare, om der er rotter i kloakken, om der er brud på og derfor behov for reparation af en rørledning, om rørledningen er tilstoppet og har behov for at blive renset / spulet.

  • ​Hvis du vil være sikker på, at alt er som det skal være i din kloak.
  • Hvis du har mistanke om rotter i dit hus, på din grund eller i din kloak.
    se hvordan du fatter mistanke til eventuelle rotteproblemer på din grund.
  • Hvis du har mistanke om, at din kloak er (til)stoppet.
  • Hvis du har mistanke om, at der er brud på din rørledning/kloak.

I tilfælde af at du skal have lavet reparationer eller udskiftning af din kloak, og gerne vil have det betalt af din forsikring, så er det vigtigt, at du har dokumentation for behovet – det får du med optagelserne fra tv-inspektionen hos os.

Du skal være opmærksom på, at en TV-inspektion i nogle tilfælde kræver en kloakrensning eller slamsugning.

Hvordan foregår undersøgelse af min kloak med tv-inspektion?

Vi starter med at optage med moderne, drejbare kameraer. Derefter kontakter vi dig, hvor du vil få resultaterne af optagelsen.

Alt efter om resultatet er, at vi har konstateret ”døde” rørledninger, tilstoppede rør/ledninger, problemer med rotter eller andet, kan vi lægge en plan (og hjælpe dig med dokumentation til forsikring) og hjælpe dig med udbedringen af din kloak.

Hos LT VVS & Kloak giver altid gerne et et uforpligtende tilbud.