Elegante bruseløsninger fra Ifö

Med Ifö’s bruseløsninger går design og funktion hånd i hånd for at skabe et brusebad, som både er æstetisk, tiltalende og praktisk. Ifö gør alt for at tilbyde bruseløsninger til ethvert behov, uden at vælge stil eller kvalitet fra.

Brusevægge fra Ifö

En brusevæg er en elegant løsning, som sparer plads i badeværelset. Ifös store sortiment gør, at du helt sikkert kan finde en brusevæg, som passer. Vælg mellem tre modelserier og fem brusetyper – fx med lige hjørne eller en nicheløsning. Når du har fundet en brusevæg, som passer dig og dit badeværelse, vælger du glastype og profiler og får således en skræddersyet løsning.
Ifö Space 2000
Ifö Space 2000 er et elegant og minimalistisk brusebad, som passer særligt godt i små badeværelser.

Læs mere her
Ifö Solid
Ifö Solid er en af vores mest populære modeller. Den er sikker og stabil og fås som både brusevæg, hjørnemodel eller kabine.

Læs mere her
Ifö Silver
Ifö Silver er vores nyeste skud i brusebade. De blanke aluminiumsprofiler og den forkromede knop giver et på én gang eksklusivt og diskret indtryk.

Læs mere her

Brusekabiner fra Ifö

Brusekabinen er et helt lukket system, et badeværelse i sig selv, så at sige. Det gør, at du kan anvende helt andre materialer omkring badet, når du indretter dit badeværelse. Kabinen er også nemmere at placere end en brusevæg. Kabinen kan leveres efter smag og behov, både hvad angår størrelse, glas og profiler.
Du køber den færdig, oftest inklusiv blandingsbatteri og brusehoved. På nogle af kabinerne kan du vælge mellem et enkel standard brusepanel med håndbruser eller vores luksus brusepanel med håndbruser, loftsbruser og hele to kropsbrusere.
Ifö Solid
Ifö Solid brusekabiner er designet af Knud Holscher og har brusekar af emaljeret stålplade for enkel rengøring og lang levetid.
De vipbare døre i hærdet sikkerhedsglas har hjul både oppe og nede for let og lydløs åbning og lukning. Et indbygget sikringssystem forhindrer dørene i at hoppe af. Ifö Solid kabinerne kan leveres med standard- eller luksus brusepanel.

Læs mere her
Ifö Next
Ifö Next brusekabiner fremstilles i 2 forskellige højder. Almindelig højde og en ekstra lav model anvendelig i rum med lav loftshøjde. F.eks. en kælder. Brusekaret er fremstillet i emaljeret stålplade for enkel rengøring og lang levetid.
Dørene har vippefunktion, som letter rengøringen yderligere. Håndbruser, håndbruserslange og hylde medleveres. Blandingsbatteri bestilles separat.

Læs mere her