Geberit Monolith – tidløst design til dit badeværelse

Prisvindende design

Det er sjældent manglen på idéer, der er problemet, når det gælder renovering. Men eksisterende installationer forhindrer ofte idéerne i at blive ført ud i livet.
Geberit Monolith giver mulighed for at udskifte et eksisterende toilet med et fascinerende stykke design. Det fleksible WC-modul passer til eksisterende afløb i gulv og væg, og fremhæver både badeværelse og WC-skål.
Geberit Monolith gemmer al den nødvendige teknologi bag et enkelt design, der er nemt at installere og giver masser af plads til kreativitet. Med sin farvede glasplade – der fås i sort, hvid, sand og mint – kombineret med en elegant gulvstående eller væghængt skål giver Geberit Monolith badeværelset et elegant præg.

Smart løsning med Geberit Monolith Plus

Geberit Monolith Plus WC modulet fører et omfattende udvalg af behagelige funktioner til Geberit Monolith familien.
Det er forbløffende, hvor meget intelligent teknologi der er skjult bag dette smukke ydre! Fra den sensorstyrede funktion til automatisk skylaktivering og den integrerede lugtudsugning, giver Geberit Monolith Plus et ægte indtryk med sin state-of-the-art-teknologi og design.

Geberit Monolith Plus WC modulet fører et omfattende udvalg af behagelige funktioner til Geberit Monolith familien.
De bekvemme funktioner til Monolith moduler til WC’er omfattter et effektivt lugtudsugningsystem, et diskret orienteringslys og elektroniske betjeningsknapper.


Vælg den atmosfære, du ønsker
ComfortLight er den mest slående funktion ved Geberit Monolith Plus modul til WC’er.
Vælg en hvilken som helst af de syv farver (magenta, varm hvid, hvid, turkis, blå, orange, gul) og se, hvordan det skaber en yderst behagelig atmosfære i badeværelset.

 

(1) Blid
Aktivering af skyld med soft-touch.
(3) Behagelig atmosfære

ComfortLight i forskellige farver.
(5) Intelligent

Slår til og fra med sensorstyring.
(2) Fleksibel
Lysstyrkesensor til registrering af dag/nat.
(4) Effektiv

Aktivt kulfilter til rensning af luften.
(6) Stille

Blæser til lugtudsugning

Comfort Light

Uanset om det er på gæstetoilettet eller familiebadeværelset, sikrer et effektivt lugtudsugningssystem en behagelig dosis friskhed og fremmer en fornemmelse af velvære. Med Geberit Monolith Plus kan behovet for denne slags komfort opfyldes på en enkel, stilfuld måde. Det smukt designede modul passer til næsten alle almindelige WC-skåle samt til alle Geberit AquaClean-douchetoiletter.

Innovativt og velgennemtænkt

Montering af et Geberit Monolith Plus kræver kun en lidt større arbejdsindsats end at montere standard Geberit Monolith til WC’er. Der er nem adgang til alle komponenter, og det keramiske filter er yderst holdbart (> 6 år).

Overbevisende merværdi

Udover lugtudsugning præsenterer Geberit Monolith Plus nogle ekstra innovative funktioner: Om natten giver en slank LED-lysbjælke et diskret, indirekte lys, så snart nogen nærmer sig toilettet. Elegante soft touch-knapper garanterer også en usædvanlig støjsvag højkvalitetsaktivering af skyl. Den lukkede aluminiumsoverflade, der omgiver knapperne, er hygiejnisk og nem at rengøre.

  • Et smukt designet og fuldt udstyret modul til WC’er.
  • Effektiv lugtudsugning direkte fra WC-skålen.
  • Individuelt indstilleligt orienteringslys.
  • Enkel montering og vedligeholdelse.
  • Fås i højder på 101 cm. og 114 cm. til væghængte eller gulvstående WC’er og til Geberit AquaClean.


Design, der passer til ethvert badeværelse

Geberit Monolith cisternemodul kan fås i to byggehøjder, nemlig på 101 cm, og egnet til Geberit Monolith til håndvaske på 114 cm – og leveres i tre modeller til væghængte og gulvstående WC’er samt Geberit AquaClean.
Fås i farverne:
  • Umbra glas
  • Sort glas
  • Hvidt glas
  • Mintfarvet glas
  • Sandfarvet glas.

Afprøvet sanitetsteknologi med et nutidigt look

Geberit Monolith cisternemodul lukker hullet mellem de synlige cisterner og indbygningscisterner. Et elegant element lavet af glas og børstet aluminium indeholder al sanitetsteknologi og støtter toiletskålen. Det er mere æstetisk end de klassiske, synlige cisterner. Men monteringen er stadig hurtig og enkel, og opbygningen medfører kun lidt støv, skidt og støj.
Generelt set kan man nemt forsætte med at bruge eksisterende tilslutninger, når man moderniserer eller renoverer inventaret.
Geberit Monolith har allerede modtaget adskillige internationale priser for sit imponerende design. Og takket være sit økonomiske vandforbrug har WC-modulet fået topkarakterer på vandeffektivitetsmærkningen (WELL label fra EUnited Valves).