COMFORT IP – sådan sparer du på din varmeregning

Gulvvarmesystemet til alle generationer

Med en enkelt applikation til dit gulvvarmesystem kan du styre alt fra gulvvarme til alarmer og lys i hjemmet. Mulighederne inden for SmartHomes bliver flere og flere, og de nyeste systemer kan konfigureres til lige nøjagtigt, hvad den enkelte har brug for.
Alle kan i dag nyde godt af intelligent teknologi derhjemme. Med en mobiltelefon i hånden kan gulvvarmen reguleres, alarmer tilsluttes, lys indstilles og persienner lukkes og åbnes – også når man ikke er hjemme.
– Stort set hele markedet for nybyggeri er gået over til SmartHome-teknologi, og mange danskere vil gerne kunne bruge applikationer til styring af hjemmets systemer, fordi det sparer penge og tid, fortæller Bjarne Hattens, key account manager hos Pettinaroli A/S, som er et af de danske firmaer, der udbyder teknologien, med styresystem til gulvvarme som hovedprodukt.

COMFORT IP – fuldautomatisk og kontrollérbar
Med den brugervenlige app kan du tilgå
systemet på farten – uanset om du vil
ændre tidspunktet for opvarmningen
af rummene, eller om du bare vil sikre
dig, at alt er i orden i hjemmet.

Styresystemet klarer alle beregninger og reguleringer af gulvvarmen

Muligheden for at styre hjemmets elektriske systemer via applikationer har eksisteret i en rum tid, men der kommer hele tiden nye og mere individuelle løsninger til beboere i ”smarte” hjem.
Pettinaroli lancerer eksempelvis COMFORT IP, et styresystem til gulvvarme, der giver mulighed for en stor variation i individuelle løsninger med rigtig mange tilkøbsprodukter. Alle systemerne kan ”tale sammen” og alt kan styres og overvåges med den samme app. Åbnes et vindue, sænkes gulvvarmen eksempelvis, og alarmsystemet kan indstilles til at sige til, hvis en dør er åben.
Styresystemet laver automatisk alle de nødvendige beregninger og reguleringer for optimering af systemet, eksempelvis indstilling af temperatur i de enkelte rum, ud fra de øvrige givne forhold.
– Hvor man tidligere skulle have en VVS´er til at bruge 1-2 timer på indregulering af sit gulvvarmesystem, kan man nu lade COMFORT IP styresystemet gøre denne opgave. Systemet foretager de nødvendige beregninger hen over tre dage. Det er dét, man kalder et selvregulerende, dynamisk gulvvarmesystem, forklarer Bjarne Hattens.
Fordele ved COMFORT IP
COMFORT IP gulvvermesystem – både et stand-alone system og et avanceret SmartHome system.

  • Nemt at installere, regulere og anvende i dagligdagen.
  • Stor fleksibilitet takket være modulopbygningen.
  • Fremtidssikret teknologi lige ved hånden.
  • Bringer komfort til dit hjem.
  • System med stort fokus på sikkerhed.
  • Store besparelser på el-regningen.
  • Perfekt løsning til nybyg og moderniseringer.
  • Kompatibel med tilbehør i IP-serien.

Kan bruges af alle generationer

Comfort IP kan bruges som et simpelt og traditionelt gulvvarmesystem uden net-opkobling, hvis brugeren ikke er interesseret i at styre systemet med applikationen, men det kan også udvides til et komplet SmartHouse-system med radiatortermostater, vindues- og dørkontakter, røgalarm, temperaturfølere med mere, som kan tilkobles systemet. På den måde er det muligt at få forskellige løsninger med det samme system, alt efter hvad den enkelte familie har behov for.
– Hvis du gerne vil have et simpelt gulvvarmesystem uden net-opkobling og derefter sælger huset, er det ikke noget problem. Hvis der kommer en ny ejer, der gerne vil have et komplet SmartHouse-system, behøver de ikke udskifte hele systemet. Det eneste, de skal gøre, er at tilkøbe et access point for at åbne op for alle SmartHouse-mulighederne, fortæller Bjarne Hattens.

COMFORT IP – den perfekte vej til et smart hjem

Inteliggent varmestyring giver maksimal komfort.

Intelligent forbindelse
SmartHomes bliver efterspurgt mere og mere, fordi effektivitet, sikkerhed og komfort alle er emner, som folk lægger stor vægt på. Engang var SmartHomes noget, der kun var tilgængeligt for en lille del af befolkningen, men takket være skyen kan alle nu potentielt nyde godt af den intelligente, smarte teknologi.
Den intelligente forbindelse mellem enheder åbner op for en masse muligheder i smarte hjem, som imødekommer ønsket om en lavere el-regning, mere komfort og sikkerhed.
For eksempel kan sensorer på vinduerne kobles op til dit gulvvarmesystem, så dette automatisk slår fra, når vinduet åbnes. Sensorerne giver også besked om indbrud, hvis der ikke er nogen hjemme. Alle enhederne kan nemt styres fra din smartphone enten via dit eget netværk i hjemmet eller via wi-fi på farten.
Denne løsning til dit indeklima er den perfekte vej til et SmartHome. Systemet regulerer og overvåger alle dine varmesystemer uden besvær. Et bredt udvalg af komponenter sikrer dig samtidig mod indbrud, så du kan føle dig tryg, selv når du ikke er hjemme.
Klar til samarbejde med skyen
Takket være den nye version af IPv6-internetprotokollen kan alle enheder i IP-serien samarbejde med skyen. Ved brug af det trådløse, internetbaserede IP system, kan et stort udvalg i tilbehør også integreres i COMFORT IP-gulvvarmesystemet, hvilket gør gulvvarmesystemet fremtidssikret!
Se mere på www.pettinaroli.dk

Sikkerhed i højsædet

Sikkerheden i top
COMFORT IP overholder strenge sikkerhedskrav på flere områder.

 

Fejlsikret
Al trådløs kommunikation opererer på et 868 MHz-bånd og er 2-vejs, hvilket betyder, at alle kommandoer genbekræftes. På den måde får du en perfekt kombination af lang rækkevidde og fejlsikret kommunikation via WiFi, Bluetooth og streaming-tjenester.
Sikret mod manipulation
Under installationen og håndteringen af systemet, sørger krypteret data (krypteringsstandarden AES-128 i CCM-versionen) for, at systemet ikke kan manipuleres udefra.
Databeskyttelse
Der kræves ingen personlige data under konfigurationsproceduren. Kun serverer i Tyskland bliver brugt til at tilgå dataen i skyen.

COMFORT IP/TILBEHØR – løsningen til dit indeklima

Modulopbygget, sikker og besparende

 
 
 

Overblik over komponenter

Gulvvarmestyringer, 6- og 10 kredse
Den intelligente “hjerne”, som styrer og kontrollerer temperaturerne i alle rummene vha telestater og rumtermostater. 1. zone på styringen kan indstilles som pumpestyring i stedet for en varmezone.Rumtemperaturføler. Trådløs og diskret måling af rumtemperatur og luftfugtighed.
Telestater
Telestater åbner og lukker ventilerne. Ventilernes adaptere er 99% kompatible med alle ventil- og gulvvarmefordelerrør.
Access Point
Access point anvendes til at forbinde din smartphone med alle enheder i IP-serien via skyen. Giver dermed mulighed for at tilkoble de øvrige komponenter i IP-serien til et eksisterende COMFORT IP gulvvarmesystem.
Radiatortermostat
Programmérbar radiatortermostat til nøjagtig regulering af dine radiatorer.
Multi IO Box
Et bredt udvalg af ind- og udgange til kommunikation med varmtvandsbeholdere , pumpestyring, styring af affugter, eksterne timere og dugsensorer.
Stikkontakt med eller uden måler/repeater
Stikkontakt, som aktiverer forbudne enheder. Kan også bruges som repeater. Måling af energiproduktion- og forbrug kan tilvælges.
Komme/gå kontakt
Batteridreven vægkontakt til at aktivere indstillingen for energibesparelse i hele systemet.
Rumtermostater (to versioner)
Rumtermostater for vægmontering og nøjagtig temperaturmåling.
Fås i to versioner – en analog og en digital version.
Vindues-/dørkontakt
Kontakt til døre og vinduer, som registrerer, om disse er åbne eller lukkede. Systemet kan derved regulere sig automatisk efter de givne forhold.

Ufatteligt nemt – lige fra starten

Automatisk installation, simpel konfiguration og intuitiv betjening

Den smarte brugsanvisning i den gratis app gør det nemt at sætte gulvvarmesystemet op og bruge det i det daglige.
Installationen af alle komponenter er så godt som automatisk, fordi forbindelsen mellem enhederne bliver etableret af sig selv. Betjeningen, for eksempel indstillingen af rumtemperaturen, foregår via din smartphone. På den måde kan du nemt slå indstillingen for energibesparelse til i alle rum – uanset hvilken varmekilde, du bruger.

 

Enkel installation
App’en guider dig igennem installationsprocessen trin-for-trin.
Temperatur – profil
Temperaturen kan indstilles og tilpasses hvert enkelt rum.
Rummenu
Indstilling af rum, skræddersyede temperaturindstillinger og aktivering af boost-funktionen.

Klar til start – hurtigt og nemt

Hele systemet kræver minimal installation.

Nemt og hurtigt i gang!
Det kan ikke være nemmere at komme i gang med det internetbaserede COMFORT IP-system. Du skal bare bruge en internetadgang gennem en almindelig router. Forbind access pointet og routeren med et netværkskabel. Gennem app’en kan du nemt indstille og holde øje med systemet. Du kan gratis downloade app’en via Google Play Store (Android) eller App Store (Iphone).

De enkelte komponenter i COMFORT IP systemet registreres hurtigt og simpelt ved en scanning af komponenternes QR-koder.

 

Download ALPHA IP-app´en

ALPHA IP app’en er gratis tilgængelig fra version 4.4 til Android og version 7 til Iphone.
Opret forbindelse
Brug det vedlagte netværkskabel til at forbinde access point og routeren og tilslut strøm til access pointet.
Scan QR-koden, og du er klar til start!

Nu skal du bare bruge ALPHA IP-app’en til at scanne QR-koden på bagsiden af access pointet. Når den er registreret på serveren, er access pointet klar til brug.

Dit eget tilpassede system

Dit eget tilpassede system
Vores systemløsninger er skabt til at håndtere flere forskellige scenarier og gør det utroligt nemt at bruge COMFORT IP. Alt du skal gøre, er at vælge en af de forudindstillede løsninger eller oprette en ny løsning, som passer til dine behov – COMFORT IP er fleksibel og kan håndtere næsten enhver situation.

 

Systemløsning 1 – Gulvvarme
Et kvalitetsprodukt til både opvarmning og nedkøling. COMFORT IP gør det nemt at komme i gang med temperaturstyring af enkelte rum. Systemet kan altid ændres til et avanceret SmartHome-system med app-styring og tilkøb af komponenter i IP serien.
Systemløsning 2 – Radiatorer
Ny radiatortermostat, som kan kobles til COMFORT IP systemet. Via access pointet og app’en har du mulighed for at fjernbetjene radiatortermostaten.
Løsning for indeklimaet
Alt-i-én-løsning for nem tilgang til dit smarte hjem. Perfekt styring og indstilling af alle dine enheder bl.a. gulvvarme, radiatorer mv. Brugervenlig indstilling og betjening via din smartphone.