Slamsuger på Sjælland

Vores slamsuger er let tilgængelig, billigere end du tror, og vi rykker ud til adressen akut.

I tilfælde af situationer, hvor kloakken eller toilettet er tilstoppet, er det i nogle tilfælde tilstrækkeligt med en kloakrensning uden brug af slamsuger. Er der derimod tale om en større tilstoppelse eller oversvømmelse, så er der behov for en kloakspuling eller slamsugning.

Vores kloakservice inkluderer forståelse for, at der er tale om et akut problem, hvorfor vi prioriterer slamsugning højt.

Slamsugning til alle:

  • Private
  • Erhvervsdrivende
  • Foreninger
  • Kommuner
  • Institutioner

Sådan løser vi problemet:

Vi ser helst at problemet bliver løst hurtigst muligt, da tilstoppede kloakker forværres med tiden. Vi tilbyder derfor at tilse kloakken uden anmelderens tilstedeværelse. Det kræver blot, at du ringer til os og fortæller om problemet.

Sådan agerer du, når du får mistanke om et behov for klaokrensning, -spuling eller en slamsuger:

  1. Ring til vores kloakservice
  2. Beskriv situationen
  3. Overlad resten til os

Skal du på arbejde, så guider vores rådgivere dig igennem en proces, der skåner dig og dit arbejde. Vi sørger som hovedregel for, at probemet er løst når du er tilbage fra arbejde, eller inden dagen er omme.

Slamsuger priser:

Slamsugning kræver det rette udstyr og den rette viden indenfor feltet. Vi garanterer i denne forbindelse for, at vi har hvad der skal til, for at tilgå problemet med mindst mulig omkostning for vores kunder.

Tanken om prisen på en slamsuger kan være skræmmende, men måske vores priser kan komme bekymringerne til gode. Vi søger altid den billigste løsning. Det betyder blandt andet, at vi udfører en ordinær klaok rensning uden slamsuger, hvis situationen indikerer, at dette er tilstrækkeligt.

Slamsugning fra 900 kr.

Vi foreslår samtidig altid en løsning, der sparer dig for flere problemer i lang tid efter indgrebet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med rådgivning eller et uforpligtende tilbud.