Stort udvalg af kvalitetsarmaturer og batterier

Du har mulighed for at vælge mellem en mange forskellige armaturer og batterier til dit badeværelse hos LT VVS Teknik. Vi fører kun produkter af høj kvalitet, fordi vi ikke går på kompromis med vores arbejde.
Vi lytter altid til, hvad det er, du har brug for, så du i sidste ende får det udtryk på badeværelset, som du havde forestillet dig. Ønsker du at få vejledning til at vælge, hvilket armatur eller batteri der er det mest optimale for dig, så står  vi altid klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at du finder netop dét, som passer til dit badeværelse. Du kan få hjælp til at fra at vælge, om vandhanen skal monteres på væggen eller vasken, om den skal være med svingtud eller vandsparer, eller om den skal være i krom eller messing.
Spørg os, så vi i fællesskab finder den bedste løsning til dig.

Vi er din garanti for høj kvalitet

Hos LT VVS Teknik er vi autoriserede VVS-installatører, som er din sikkerhed for, at du får en sikker levering og korrekt montering, der lever op til alle krav på området. Samtidig er du sikker på, at vi leverer det aftalte stykke arbejde til tiden og til den aftalte pris, så du fra start ved, hvornår du kan forvente, at arbejdet er færdigt.
Alle vores produkter er VA-godkendt, hvilket er din garanti for, at vandhanerne lever op til de sundhedskrav, der er i Bygningsreglementet.