Opnå professionel hjælp, råd og vejledning

Der er mange ting at tage højde for, når du skal have et nyt badeværelse, fordi der skal tages stilling til designet, materialerne og diverse VVS-installationer.
Især installationerne er der høje krav til, fordi det kan have store konsekvenser, som eksempelvis fugtskader eller andre utætheder, hvis ikke det er lavet korrekt.
På et badeværelse er der mange tekniske og konstruktionsmæssige aspekter, der er komplicerede, fordi de skal leve op til høje krav, for at være lovlige. Samtidig skal langt de fleste opgaver udføres af en autoriseret VVS-installatør, for at leve op til reglerne på området. Det gælder blandt andet alle faste dele af VVS-installationerne. Desuden kræver områder som el og kloak også autorisation, så det er en fordel for dig at vælge os hos LT VVS Teknik til at stå for den totale koordinering i forbindelse med dit nye badeværelse.

Spar tid med en totalløsning

Hos LT VVS Teknik fungerer vi som din sparringspartner og rådgiver, hvis du har behov for det. Vores mangeårige erfaringer har sikret, at vi altid er opdateret på de nyeste tendenser og ved, hvordan vi kan optimere løsningerne, så de bliver af den højeste kvalitet.
Vi har også erfaring med at stå for den totale koordinering af hele opgaven, så du undgår at skulle have kontakt med en lang række af forskellige håndværkere. Vi sørger for den totale koordinering, så du kun skal være i dialog med én kontaktperson, hvilket også betyder, at det fulde ansvar bliver samlet hos os.
Vi koordinerer alt fra planlægning, skitsetegninger, murer, tømrer, el-installatør m.fl., så du ikke skal gøre andet, end at se resultatet tage form.
Det sparer dig tid, og hele processen bliver mere effektiv, fordi vi sørger for, at håndværkerne bliver planlagt i den korrekte rækkefølge, så tiden ikke bliver spildt. Samtidig er du sikret, at alt arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere, der har helt styr på, hvad det er, de laver.
Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden ved montering og installation i dit hjem.
Hos LT VVS Teknik leverer vi altid til tiden og til den aftalte pris.