Blikarbejde, som holder

Gå ikke på kompromis med dit blikarbejde, hvis du skal have lagt nyt metaltag, lavet ny facade, monteret nye tagrender osv. Som autoriseret VVS-installatør har vi også specialiseret os i at udføre diverse typer af blikarbejde, så du hurtigt og nemt kan få løst din udfordring.

Professionel rådgivning

Du har mulighed for at udnytte vores kompetente blikkenslageres ekspertise, ved at bruge os hos LT VVS Teknik som sparringspartner. Du vil opnå professionel rådgivning og få inspiration til dit næste projekt, så det bliver, som du vil have det. Derfor lytter vi altid til, hvad det er, du har brug for, så vi er sikre på, at vores forventninger til det endelige resultat er de samme.
Alle vores monteringer er lavet i overensstemmelse med kravene og reglerne i Bygningsreglementet, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har høje krav til kvalitet, hvorfor du altid får en blik-løsning, der holder. Samtidig er det vigtigt for os at levere det aftalte stykke arbejde til den aftalte pris, så du ikke skal bekymre dig om, hvornår vi er færdige.
Kontakt os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på netop dét blikarbejde, du har brug for. Vores tilbud bliver skræddersyet til dig på baggrund af blandt andet dine ønsker og behov, men har du brug for at blive vejledt til den bedste løsning, hjælper vi med det.