Skift fugten i dine håndklæder ud med varme og blødhed

Det er nemt at undgå konstant fugt i dine håndklæder, hvis du vælger at installere en håndklædetørre. Uanset hvornår du skal bruge dit håndklæde, vil du opleve, at det er tørt og klar til brug.
Hos LT VVS Teknik er vi autoriserede VVS-installatør, der er din garanti for, at håndklædevarmeren bliver monteret og installeret korrekt. Udover at dine håndklæder er tørre, vil du også opleve, at en håndklæderadiator er en pladsbesparende varmekilde. Den kan installeres på langt de fleste badeværelser, uanset størrelse, så du vil få en radiator, der opvarmer badeværelset og som holder dit håndklæde tørt.
En håndklædetørre tilsluttes til enten varmesystemet eller kører på el, alt efter hvordan dit badeværelse er indrettet.

Stort udvalg af håndklædetørrere i moderne designs

Vi tilbyder dig et stort udvalg af forskellige håndklæderadiatorer i simple og tidsløse designs til en god pris, der passer til ethvert badeværelse. Du har altid mulighed for at opnå vejledning og sparring i forbindelse med dit valg af design, så du er sikker på, det stemmer overens med resten af stilen i dit badeværelse.
Vores mangeårige erfaring og nysgerrighed har sikret os viden om, hvad der supplerer hinanden godt, og hvordan man kan bruge en håndklædetørre til både praktiske og designmæssige formål.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at få et tilbud på en håndklædetørre, så du kan mærke glæden ved lune, tørre håndklæder, når du har været i bad.