Gå ikke på kompromis med monteringen af dine rør

Det er sandsynligvis ikke noget du lægger mærke til, så længe det altså virker, men rør og fittings er altafgørende for, at du har en god og effektiv VVS-installation. Du vil hurtigt opleve forskellige udfordringer, hvis ikke dine nye installationer eller reparationer på gamle anlæg er udført korrekt.
Som autoriserede VVS-installatører sørger vi altid for levering og montering af alle typer rør. Det skal være så nemt for dig som muligt, hvorfor vi altid tilbyder at vejlede dig, så du opnår det bedste og mest holdbare resultat.
Hos LT VVS Teknik har vi et stort udvalg af af både rør og fittings, så vi kan levere netop dem, som passer til dit anlæg eller installation. Vores udvalg består blandt andet af galvaniserede rør, kobberrør, stålrør, muffer, bøjninger, haner og ventiler. Du kan se hele udvalget under vores inspirationssider.
Vi lytter altid til, hvad det er, du har brug for, så vi kan levere en løsning af høj kvalitet til en god pris. Du vil fra start vide, hvornår vi forventer at afslutte arbejdet, så du ikke skal gætte dig til, hvornår vi er færdige. Det sikrer, at du ved, vi leverer det aftalte arbejde til den aftalte tid og til den aftalte pris. Der er derfor ingen overraskelser.

Vi er din garanti for kvalitet og holdbarhed

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, fordi det er altafgørende for dig, at arbejdet bliver udført korrekt og uden fejl. Vores anbefaling er altid, at du overlader alt med rør og fittings til os, fordi det ikke er alle typer af rør, der må sættes samme i det samme rørsystem. Vores kompetente medarbejdere og mangeårige erfaring som autoriserede VVS-installatører sikrer, at du får et resultat af høj kvalitet, der holder.