Geberit AquaClean

– toilettet, som rengør dig med vand

Oplev Geberit AquaClean-følelsen

Vand er en integreret del af den daglige personlige hygiejne. Det rengør, forfrisker og giver en ny følelse af velvære.
I den fjernøstlige kultur er det for længst blevet helt naturligt at rengøre sig med vand efter toiletbesøg. Og også hos os bliver flere og flere mennesker overbeviste om den blide og naturlige toilethygiejne med vand i stedet for med papir.
Geberit AquaClean kan tilbyde dig denne oplevelse af velvære blot ved tryk på en knap. Opdag toilettet, som rengør dig med vand. Og nyd følelsen af absolut friskhed og renhed hele dagen.

Få overblikket over Geberit AquaClean

Geberit AquaClean vasker dig ren med en behagelig, varm douche. Produktsortimentet kan tilbyde den perfekte model til ethvert ønske og til ethvert hjem – fra et stilfuldt designet, komplet system til en sædeløsning, der er nem at installere på eksisterende toiletter. Foruden den behagelige douche fås der også forskellige ekstra forkælelsesfunktioner, afhængig af modellen.
Disse omfatter den oscillerende douchefunktion, den pulserende massagefunktion, den skånsomme ladydouche, automatisk lugtudsugningssystem og den velgørende varmlufttørrer.

Geberit AquaClean designpanel

Gør tilslutningsrør usynlige.
Til alle, der gerne vil nyde fordelene ved et douchetoilet hurtigt og fleksibelt.
Designpanelet er den ideelle løsning til opgradering af Geberit AquaClean modellerne. Det skjuler alle de nødvendige tilslutningsrør på en elegant måde og garanterer et ulasteligt helhedsindtryk i dit badeværelse på ingen tid – uden at der skal bores huller i fliser eller væg.
Betjeningspladen er allerede indbygget. For at leve op til de sidste nye designtrends inden for indretning findes designpanelet i enten vandfast, hvidt lamineret plastic eller sort og hvidt glas.

Produktoversigt

Geberit AquaClean forener behagelig komfort, holdbar kvalitet og elegant design i badeværelset.
Opdag den nye generation af toiletter, som yder et dagligt bidrag til dit velvære med enestående hygiejne: en stråle af kropsvarmt vand rengør dig blidt og behageligt.
Geberit AquaClean tilbyder dermed et attraktivt alternativ til det klassiske bidét. Til en fornemmelse af friskhed og renhed – ved blot et tryk på en knap.

Geberit AquaClean Mera

Et mesterværk i funktion og design
Et douchetoilet, der passer ind i ethvert badeværelsesmiljø, og som er fyldt til randen med revolutionerende komfortteknologi. Geberit AquaClean Mera er en ny milepæl for komfort i luksusklassen. WhirlSpray-doucheteknologien giver en grundig, skånsom og økonomisk rengøring med en hurtig og konstant tilførsel af varmt vand.
Yderligere funktioner omfatter den patenterede TurboFlush-skylleteknik, orienteringslys, toiletlåg med automatisk funktion, varme i toiletsædet og integreret lugtudsugningssystem.

Geberit AquaClean Mera – oversigt

 • Orienteringslys i en række farver.
 • Berøringsfrit automatisk toiletlåg.
 • Varme i toiletsædet.
 • Lugtudsugning.
 • WhirlSpray-doucheteknologi med fem justerbare tryktrin.
 • Ladydouche.
 • Varmlufttørrer med justerbar temperatur.
 • Toiletskål uden skyllerand og med TurboFlush-skylleteknik.
 • Praktisk og overskuelig fjernbetjening.
 • Fås både med hvid og krom designafdækning.

Geberit AquaClean Sela

Renhed i en ny dimension
Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti passe diskret ind i dit badeværelse. Blot med tryk på en knap vasker det dig ren med en blid og luftig douche med kropstemperatur. Vandets intensitet kan reguleres fra et til fem niveauer, og den oscillerende douche sørger for en speciel velgørende vask. Toiletsædet kan nemt tages af, så rengøring bliver lettere.
Geberit AquaClean Sela – gulvstående
Udover den væghængte udgave, er der også være en elegant designet gulvstående udgave – Så du kan nu være sikker på at finde den perfekte Geberit AquaClean Sela model passende til ethvert badeværelsesdesign.

Geberit AquaClean Sela – oversigt

 • Fås både i en væghængt og gulvstående udgave.
 • Enkelt og moderne design.
 • Blid og luftig douche med kropstemperatur.
 • Regulerbart douchetryk.
 • Oscillerende douche.
 • Enkelt betjeningspanel, intuitiv fjernbetjening.
 • Soft-close sæde og låg og soft-stop-åbning.
 • Nemt og praktisk at rengøre.

Geberit AquaClean 4000

Hygiejne til ethvert hjem
Geberit AquaClean 4000 har alle de basisfunktioner, du behøver i et douchetoilet. Den praktiske sædeløsning vasker dig ren med en blid og luftig douche med kropstemperatur og med den intensitet, som du vælger.
Betjeningsfeltet er nemt at komme til og nemt at betjene. Og, som med alle Geberit AquaClean modeller, har denne også et soft-close låg: Skub ganske let på det, og sæde og låg sænker sig herefter automatisk og lukker lydløst.

En elegant WC-sædeløsning til nem installation.  

 • Blid og luftig douche med kropstemperatur.
 • Regulerbart douchetryk.
 • Soft-close sæde og låg.

Douchefunktion

Et douchetoilets fordele

Et douchetoilet kombinerer et toilets funktionalitet og et bidets rengørende egenskaber. Det sparer ikke kun plads, det er også praktisk: Du kan nemt starte den indbyggede douchefunktion med blot et tryk på en knap, mens du bliver siddende behageligt på WC´et.
Varmt vand giver en mere grundig og skånsom rengøring end toiletpapir, hvilket gør det ideelt til vask af følsomme, intime områder. Og bedst af alt? Du vil føle dig ren og frisk, hver gang du bruger douchetoilettet.
 

Ekstra komfort

Geberit AquaClean douchetoiletter vil forvandle dit badeværelse til en oase af velvære.
Afhængig af din model kan du forkæle dig selv med forfriskende, ekstra egenskaber og forskellige, yderligere funktioner: Den oscillerende doucheindstilling giver dig en speciel grundig afvaskning med douchearmens ensartede bevægelse frem og tilbage, den pulserende massagefunktion har en stimulerende effekt, og den blide ladydouche sørger for skånsom og naturlig intimhygiejne for kvinder.
Den gode lugtudsugningsfunktion og den praktiske fjernbetjening lægger sidste hånd på værket, hvad angår oplevelsen af velvære, som Geberit AquaClean tilbyder.

 

Perfekt renhed
Den oscillerende douche giver dig en hel ekstraordinær følelse af renhed. Med denne funktion bevæger douchestrålen sig frem og tilbage i en regelmæssig bevægelse, hvilket garanterer en speciel grundig afvaskning.
Styrkende massage
Massagedouchen sikrer en gavnlig og afslappende oplevelse. Den pulserende douchestråle føles behagelig og giver en stimulerende effekt.
Skånsom intimhygiejne
Mange kvinder elsker den skånsomme intimdouche, da absolut intet overgår rent vand, når det drejer sig om afvaskning af følsomme intime områder.
Behagelig friskhed
Lugtudsugningsfunktionen har en gavnlig effekt for alle sanserne. Den starter automatisk, så snart nogen tager plads på toilettet. Dette forhindrer enhver ubehagelig lugt fra cirkulationen i rummet.
Skånsom tørring
Ingenting kan være mere praktisk: På nogle modeller tørrer en indbygget varmlufttørrer dig med et blidt luftpust. Med alle andre modeller kan du anvende toiletpapir som sædvanlig eller et lille håndklæde.
Dit personlige velværeprogram
Alle oplever ting forskelligt, hvilket gør, at mange af funktionerne på Geberits douchetoiletter er designet til at kunne reguleres individuelt. Med fjernbetjeningen kan du oprette dit eget velværeprogram på ingen tid – og aktivere det igen til hver en tid med tryk på en knap. Op til fire personer kan gemme deres foretrukne program på fjernbetjeningen.