Spar penge på din elregning med en varmepumpe

Gaspriserne er høje, derfor er der penge at spare, hvis du vælger at energioptimere din bolig med en varmepumpe.

Det er en energikilde, der kan spare dig penge på din varmeregning, og samtidig er varmepumper miljøvenlige, og de er også med til at sikre et sundere indeklima med renere luft.

Kontakt vores varmepumpespecialist Kenneth i dag på 20800344, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe og installering.

Vi er KMO-certificerede og VE-godkendt

Hos LT VVS er vi KMO-certificerede og dermed godkendt til at arbejde med kølemidler.

Desuden er vi VE-godkendt, hvilket er en forudsætning for, at du kan få tilskud til din installation af varmepumper.

Hvad er en varmepumpe?

En varmpumpe sørger for varme i huset, en nem og ofte billig varmekilde. Den består af to dele, en udvendig og indvendig del. Varmepumpen funger ved at en kompressor i udedelen af varmepumpen indsamler og lagrer den luft, der findes udenfor.

Luften overføres til den indvendige del ved hjælp af kølerør i den udvendige del af varmepumpen.

Ved at vælge en en varmepumpe får du en solid og stabil varmekilde. En varmepumpe kan pumpe varmluft ud i rummet, når temperaturen udenfor er minusgrader. Ved helt ned til minus 20 graders kulde kan varmepumpen stadig levere stabilt varme ind i huset.

Der findes flere forskellige varmpumper på markedet, hos LT VVS har vi bl.a. de to mest brugte varmepumper, dem kan du læse mere om herunder.

Vælg den rigtige varmepumpe – vi kan hjælpe

Luft til vand varmepumpe

Ved en luft til vand varmepumpe er den tilkoblet husets varmtvandsbeholder, det betyder at den både sørger for varmt vand og varme i huset. Det er en god varmekilde til et hus, især hvis der tidligere har været opvarmet med el, gas eller olie. Der vil være en hel del penge at hente på varmeregningen, og en luft til vand varmepumpe vil have tjent sig selv hjem indenfor 10 år.

Hos LT VVS sørger vi selvfølgelig for levering og installation. Vores erfarende montør vil finde den mest optimale placering til udedelen på varmpumpen, så du opnår den bedst mulige effekt. Når varmepumpen er installeret, kræver den næsten ingen vedligeholdelse, og du kan nyde en mindre varmeregning.

Luft til luft varmepumpe

Ved en luft til luft varmepumpe fungerer ved en udvendig og indvendig del, den tager varmen udefra som herefter bliver skubbet ind i huset ved hjælp af en ventilatorer. En luft til luft varmepumpe kræver ikke store omlægninger, dette gør at den tit installeres i sommerhuse, fordi det er en billigere opvarmnings løsning i forhold til elradiatorer, som oftest findes i sommerhuse. Det mest optimale placering af den inderste del af en luft til luft varmpumpe er i det rum med størst varmeforbrug.

Vores montør vil sammen med dig finde den bedste placering af både inde og udedelen på varmepumpen. Herefter vil du kunne sidde inde i dit dejlige varme hus med en varmeregning med helt op til 60% besparelse i forhold til tidligere.

Kontakt vores varmepumpespecialist Kenneth i dag på 20800344, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe og installering.