Autoriseret VVS-installatør med fokus på kvalitet og service

Hos LT VVS Teknik klarer vi alt, hvad der vedrører VVS og VVS-installationer. Vi er autoriseret VVS-installatør, der er din garanti for et professionelt og korrekt udført arbejde.
Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes så er vi klar til opgaven.

Vi løser enhver VVS-opgave

Vi håndterer alt fra det simple til avancerede, fordi vi arbejder hele tiden for at blive din foretrukne VVS-installatør, uanset hvilken opgave du skal have løst.
Det er vigtigt for os, at du hele tiden er tilfreds med den service, vi yder, hvorfor vi blandt andet går meget op i at udføre arbejdet til tiden og til den aftalte pris.
Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet og en fremtidssikret løsning. Inden vi starter arbejdet lytter vi altid til, hvad det er, du har brug for, så vi kan give råd og vejledning, hvis du ønsker det.
Du vil også altid modtage en samlet pris på arbejdet, fordi du skal være tryg fra start til slut, uden bekymringer om eksempelvis regningens størrelse.

LT VVS er en del af LT Gruppen som også har afdelinger der arbejder med:

  • Asfalt
  • Maskinudlejning
  • Anlægsarbejde
  • Vognmandsforretning