Døgnvagt VVS 24/7 – når uheldet er ude

Har du et akut VVS-problem? Kontakt vores VVS vagt på 46 40 07 30
Vi kommer hurtigt, så du ikke står alene. Vi rykker ud og hjælper.
Problemer med vand, varme og sanitet opstår også, når man mindst venter det. Som regel har man ikke planlagt et sprunget vandrør, ligesom manglende varme sjældent kommer særligt belejligt.

Få akut VVS hjælp

Vi rykker ud og hjælper, hvis du står med et akut problem som:

  • Sprunget vandrør.
  • Manglende varme.
  • Stoppet afløb/kloak.
  • Manglende vand.
  • Stoppet toilet.
  • Problemer med gasfyr og fjernvarmeanlæg.

Med døgnservice VVS står vi klar med akut VVS hjælp, 7 dage om ugen, også lørdag nat. Vi kommer omgående.

LT VVS døgnvagt hjælper med vand, varme og sanitet

Vores VVS-vagt kan træde til inden for alle VVS-opgaver i forhold til vand, varme, ventilation og sanitetsteknik. Vi kan reparere alle former for varme- og vandsystemer, herunder i en akut situation, hvor der skal findes en nødløsning.
Du bestemmer selv, hvad der er så akut, at du skal bruge vores VVS døgnvagt, men det kan være en vital forstoppelse, en defekt varmtvandsbeholder, manglende vand, ingen varme eller et problematisk gaskomfur før familiesammenkomsten. Det kan også være et gennemtæret rør eller en vandhane, som ikke kan lukkes.

Begræns skaden

Det kan være katastrofalt nok i sig selv at stå med et sprunget vandrør eller et stoppet afløb, men det kan også give nogle følgeskader, hvis det ikke afhjælpes hurtigst muligt.
Vi træder til med akut VVS hjælp med henblik på både at standse skaden samt at sikre, at omfanget ikke breder sig. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne, hvis det viser dig at være en forsikringsskade.
Det vigtigste er, at du tilkalder VVS hjælp så hurtigt som muligt – vi rykker ud med det ene formål at få standset din VVS-skade.
For ældre og syge mennesker kan det være alvorligt at skulle undvære opvarmning, hvis varmen er gået, så tøv ikke med at kontakte os, selvom det er uden for almindelig kontortid. Nedbrud i varmeanlæg kender desværre ikke klokken.
Kontakt os på 46 40 07 30
Få et overblik over vores priser her