Døgnvagt VVS 24/7 – når uheldet er ude

Har I et akut VVS-problem? Kontakt vores VVS-vagt på 70 25 86 86.
Vi kommer hurtigt, så I ikke står alene med problemet.

Vi ved, at man ikke planlægger et sprunget vandrør, ligesom manglende varme sjældent kommer belejligt. Derfor kan I trygt regne med, at vi får løst jeres problem hurtigt og effektivt.

Få akut VVS-hjælp

Vi rykker ud og hjælper, hvis I står med et akut problem som:

  • Sprunget vandrør
  • Manglende varme
  • Stoppet afløb/kloak
  • Manglende vand
  • Stoppet toilet
  • Problemer med gasfyr og fjernvarmeanlæg

Med døgnservice VVS står vi klar med akut VVS-hjælp, 7 dage om ugen, også lørdag nat. Ring – vi kommer omgående.

LT VVS-døgnvagt hjælper med vand, varme og gas

Vores VVS-vagt kan træde til inden for alle VVS-opgaver i forhold til vand, varme, ventilation og gas. Vi kan reparere alle former for varme- og vandsystemer, herunder i en akut situation, hvor der skal findes en nødløsning.

I vurderer naturligvis selv, hvad der er så akut, at I skal bruge vores VVS-døgnvagt, men eksempler kan være en defekt varmtvandsbeholder, manglende vand eller ingen varme en kold vinteraften.

Begræns skaden

Det kan være katastrofalt nok i sig selv at stå med et sprunget vandrør eller en drybbende radiator, men det kan også give nogle følgeskader, hvis det ikke afhjælpes hurtigst muligt.

Vi træder til med akut VVS-hjælp med henblik på både at standse skaden og at sikre, at omfanget ikke spreder sig. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne, hvis det viser sig at være en forsikringsskade.

Det vigtigste er, at I tilkalder VVS-hjælp så hurtigt som muligt – vi rykker ud med det ene formål at få standset jeres VVS-skade.

Kontakt os på 70 25 86 86
Få et overblik over vores priser her.