Gå ikke på kompromis med jeres rør

Rør og fittings er afgørende for, om I har en god og effektiv VVS-installation. Som autoriseret VVS-installatør sørger vi altid for professionel levering, montering og renovering af alle typer rør og fittings.

Hos LT VVS Teknik har vi et stort udvalg af af både rør og fittings, så vi kan levere dem, som passer til netop jeres anlæg eller installation. Vores udvalg består blandt andet af galvaniserede rør, kobberrør, stålrør, muffer, bøjninger, haner og ventiler.

Vi lytter altid til, hvad I har brug for, så vi kan give jer den bedste løsning til den bedste pris. I vil fra starten vide, hvornår vi forventer at have udført arbejdet, og vi leverer altid til den aftalte pris. På den måde vil I ikke få nogle ubehagelige overraskelser undervejs.

Jeres garanti for kvalitet og holdbarhed

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, fordi det er altafgørende for jer, at arbejdet bliver udført korrekt og uden fejl. Vores anbefaling er altid, at I overlader alt med rør og fittings til os, fordi det ikke er alle typer af rør, der må sættes sammen i det samme system.

Vores kompetente medarbejdere og mangeårige erfaring som autoriserede VVS-installatører sikrer, at I får et resultat af høj kvalitet, der holder.