En aftale om sikkerhed

Med en serviceaftale hos LT VVS Teknik kan I vide jer sikker i, at jeres VVS-installationer er i gode hænder. Vores mange års erfaring med både servicering og montering gør, at vi nemt og effektivt kan vedligeholde og opdatere jeres installationer.

Vi laver gerne en fast aftale, hvor vi står for alle jeres installationer, både synlige og skjulte, men vi hjælper også gerne via ad-hoc aftaler, når I står over for en særlig udfodring.

Vores medarbejdere er topprofessionelle, og vi arbejder kun med de bedste materialer. Det betyder, at I kan vide jer sikre i, at arbejdet bliver udført ordentligt og i en god kvalitet, så der ikke gemmer sig ubehagelige overraskelser ude i fremtiden.

Vi er jeres garanti for høj kvalitet

Hos LT VVS Teknik er vi autoriserede VVS-installatører, som er jeres sikkerhed for en sikker levering og korrekt montering, der lever op til alle krav på området.

Vi går op i at holde, hvad vi lover. Derfor laver vi altid en klar aftale fra starten, som vi garanterer at holde. Det gælder både i pris og omfang.

Alle vores produkter er VA-godkendte, hvilket er jeres garanti for, at installationerne lever op alle sundhedskrav i Bygningsreglementet.

Fast tilknyttet VVS’er kan rykke hurtigt ud

Vores serviceaftaler til virksomheder, institutioner og boligforeninger giver jer en sikkerhed for, at der altid er nogen til at tage hånd om jeres installationer, vedligehold og akutte problemer.

Vores døgnvagtordning giver jer sikkerhed i, at jeres problemer altid vil blive håndteret hurtigt, effektivt og sikkert – inden at skaden udvikler sig.

Har I brug for en totalentreprise, kan LT Gruppen tilbyde hjælp inden for blandt andet kloakarbejde, anlæg og maskinudlejning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyer gerne en aftale, der passer til jeres behov.