Skab overblik over gaskedler og naturgasanlæg

LT VVS Teknik har god erfaring i arbejde med gaskedler og naturgasanlæg.
Har I en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både jeres varmeøkonomi og miljøet at købe nyt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres varmeøkonomi, så I kan se, hvad der kan betale sig.

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning, før I træffer jeres valg.

Naturgasinstallationer i forskellige prisniveauer

Der er mange forskellige prisniveauer inden for naturgasinstallationer, fordi det afhænger af, hvilken en type løsning, I er på jagt efter. Fælles for alle vores løsninger er, at de er fremtidssikret, så I ikke skal bekymre jer om at udskifte fyret igen inden for den nærmeste fremtid.

Vi er jeres autoriserede VVS-installatør, der har erfaring med at yde professionel og kompetent vejledning og montering af naturgasinstallationer. Samtidig vil I få leveret et færdigt resultat til den aftalte tid og pris, så I hele tiden ved, hvad I har at regne med.