Anlæg til at justere luftgennemstrømningen

Vil du have styr på luftgennemstrømninger og temperaturer uden at skulle åbne vinduer, kan du med fordel vælge et ventilationssystem eller klimaanlæg.

LT VVS Teknik giver dig gerne vejledning i markedets forskellige løsninger.

Klimaanlæg – vejen til et sundere indeklima

Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det varmt, sørger anlægget for afkøling. LT VVS Teknik både leverer og monterer klimaanlæg til dit behov.

Vælger du et klimaanlæg, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor. Står I overfor en udskiftning af fyr, kan vi nemt finde en kombinationsløsning, der både indebærer nyt fyr og klimaanlæg.

Kontakt os for professionel vejledning, levering, montering og serviceaftale af dine produkter.

Genbrug varme og spar penge med et varmegenvindingsanlæg

Et varmegenvindingsanlæg er et avanceret ventilationsanlæg. Dette ventilationsanlæg overfører varmeenergien i luften, der suges ud af huset, til den friske, kølige luft, der blæses ind i huset udefra. Samtidig ventileres boligen, så indeklimaet bliver bedre.

Med varmegenvinding sparer man på varmen ved at “genbruge” den allerede eksisterende varme i huset. Er anlægget installeret og reguleret korrekt, opnår man et godt indeklima.

I pollensæsonen skal allergikere ikke bekymre sig om røde øjne og løbende næser, når de er indendøre, da systemet kan filtrere luften, inden den kommer ind.

Derudover kan luftfugtigheden i boligen holdes lav, og man undgår problemer med husstøvmider og skimmelsvamp.

Kontakt LT VVS Teknik for professionel levering, montering og vejledning af jeres nye varmegenvindingsanlæg.