Få overblik over dine muligheder

Du har mange muligheder, når du skal skifte dit fyr, men det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde netop den løsning, der er mest optimal for dig. Hos LT VVS Teknik har vi et bredt kendskab til løsningerne inden for de forskellige varmesystemer.  Der er eksempelvis penge at spare, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med et kondenserende naturgasfyr eller en anden type fyr. Fyret er mere energieffektivt, end det gamle, hvilket sænker el-regningen og forøger værdien af huset, fordi det bliver energioptimeret.
Hos LT VVS Teknik står vi altid klar med råd og vejledning, når du skal skifte dit fyr. Det er vigtigt, at du vælger det rigtige, som lever op til dine krav i forbindelse med pris, funktionalitet, og hvad der ellers er vigtigt for dig. Vi lytter altid til, hvad du har brug for og giver dig gerne en gennemgang af fordele og ulemper ved de forskellige kedelløsninger.

Naturgasinstallationer i forskellige prisniveauer

Der er mange forskellige prisniveauer inden for naturgasinstallationer, fordi det kommer helt an på, hvad det er for en type løsning, du er på jagt efter. Fælles for alle vores løsninger er, at de er fremtidssikret, så du ikke skal bekymre dig om at udskifte det igen inden for nærmeste fremtid.
Kontakt os for et skræddersyet tilbud, så du hurtigt kan få et overblik over, hvor meget du skal investere, for at du på sigt spare penge. Vi er din autoriserede VVS-installatør, der har erfaring med at yde professionel og kompetent vejledning og montering af naturgasinstallationer. Samtidig vil du få leveret et færdigt resultat til den aftalte tid og til den aftalte pris, så du hele tiden ved, hvad du har at regne med.